PYÖRÄT

Pyörä alle ja polkemaan!

Pyörällä pääsee mukavasti, kätevästi ja nopeasti melkein mihin tahansa. Meiltä löydät sopivan polkupyörän niin aktiiviharrastajalle ja työmatkan taittajalle kuin kevyeen kurvailuun. 
MALLISTOMME

Tutustu valikoi­maamme:

Polkupyöriä kaikille ajajille 

Virkkalan Urheiluliike Oy | Virkby Sportaffär Ab | Lohja

Liikkeemme polkupyörävalikoima hakee vertaistaan. Meiltä saat sopivan menopelin kaikenlaisille pyörämatkoille, kulki reittisi sitten kaupungissa, maantiellä, luonnossa tai kilparadoilla. Edustamme useita tunnettuja merkkejä sekä Suomesta että ulkomailta. Lisäksi hyllyillämme on laaja kattaus erilaisia pyörätarvikkeita ja -lisävarusteista.


Iloisesti palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään sinulle sopivimman pyörämallin löytämisessä ja kaikissa polkupyöriin liittyvissä kysymyksissä. Pidämme polkupyöräsi kunnossa myös hankintasi jälkeen, sillä oma huoltopalvelumme taitaa takuutyönä kaikkien meiltä ostettujen pyörien huollot.


Pyöräkauppamme sijaitsee Lohjan Tynninharjulla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Edustalla on ilmaista parkkitilaa runsaasti, joten asioimaan kannattaa tulla kauempaakin. Kevät- ja kesäsesongin aikana palvelemme pidennetyillä aukioloajoilla.

OTA YHTEYTTÄ

Merkillisen hyviä merkkipyöriä

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme kattavaan pyörävalikoimaamme. Sivustolla on esillä vain joitain esimerkkejä polkupyörävaihtoehdoistamme.

Share by: